CRITERIUM EVL RACE TIMING
Home Info criterium Kalender/Uitslagen Inschrijven Nieuw in 2024
Tussenstand  Danneels Running 2024 Tussenstand Running Center Loopcriterium 2024 Prijzen 2023 Eindstand Danneels Running 2023 Eindstand Tiers by Novoto Loopcriterium 2023
Facebook   Sponsors   Vorige edities

 

Inschrijven 2024

Kies hieronder voor het criterium of voor de wedstrijd waarvoor je wil inschrijven.
Klik hiervoor op de naam van de wedstrijd.
Door vooraf in te schrijven verklaar je je akkoord met onderstaande afspraken.

Danneels Running Criterium
zat. 27 april 2024
Schalienhofloop
Vichte
zat. 25 mei 2024
Molendorploop
Ruiselede
vrij. 31 mei. 2024
Grote Stratenloop
Zwevezele
zat. 17 aug. 2024
Memorial D Cornaer
Wingene
zat. 23 maart 2024
Natuurloop
Beernem
vrij 26 juli 2024
Beach Run
Wenduine
zon. 22 sept 2024
Berenloop

Beernem
Zon 20 okt 2024
Herfstloop
Deinze

De gegevens die op de inschrijfpagina ingevuld worden, worden enkel gebruikt als deelnemer aan deze wedstrijd/criterium. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan andere wedstrijden of andere organisaties.
Bij voorafinschrijven krijg je als deelnemer een fikse korting op het inschrijvingsgeld. De deelname is pas geldig na tijdige betaling van het inschrijvingsgeld. Bij niet-betaling geldt de dag zelf het tarief van daginschijvingen.
In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan de deelnemer geen aanspraak maken op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Wel kan de inschrijving overgedragen worden naar het volgende jaar.
Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer kiezen om zich gratis te laten inschrijven voor de volgende editie van hetzelfde evenement of de terugbetaling te vragen.
De deelnemer verklaart zich akkoord dat het de verantwoordelijkheid van de sporter zelf is om goed voorbereid en met een goede gezondheid aan de start te verschijnen.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.
De deelnemer gaat akkoord dat de aankomsten door de tijdregistratie gefilmd worden als back-up van de automatische registratie. Deze beelden worden nergens openbaar gemaakt.