CRITERIUM EVL RACE TIMING
Home Info criterium Kalender Inschrijven Nieuw in 2023
Tussenstand  Danneels Running 2023 Tussenstand Tiers by Novoto Loopcriterium 2023 Prijzen 2023 Eindstand Danneels Running 2022 Eindstand Tiers by Novoto Loopcriterium 2022
Facebook   Sponsors   Vorige edities

 

Inschrijven 2023

Kies hieronder voor het criterium of voor de wedstrijd waarvoor je wil inschrijven.
Klik hiervoor op de naam van de wedstrijd.
Door vooraf in te schrijven verklaar je je akkoord met onderstaande afspraken.

Danneels Running Criterium
zat. 22 april 2023
Schalienhofloop
Vichte
zat. 3 jun 2023
Molendorploop
Ruiselede
zat. 19 aug. 2023
Memorial D Cornaer
Wingene
zat. 25 maart 2023
Natuurloop
Beernem
ma. 1 mei 2023
Schietsjampetterloop
Kruisem
zat. 17 sept 2023
Bruggenloop
Kortrijk
7 jul - 18 aug 2023
Beach Run
Criterium
1 jul - 15 aug
Szamotuly Mountain
Tielt

De gegevens die op de inschrijfpagina ingevuld worden, worden enkel gebruikt als deelnemer aan deze wedstrijd/criterium. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan andere wedstrijden of andere organisaties.
Bij voorafinschrijven krijg je als deelnemer een fikse korting op het inschrijvingsgeld. De deelname is pas geldig na tijdige betaling van het inschrijvingsgeld. Bij niet-betaling geldt de dag zelf het tarief van daginschijvingen.
In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan de deelnemer geen aanspraak maken op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Wel kan de inschrijving overgedragen worden naar het volgende jaar.
Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer kiezen om zich gratis te laten inschrijven voor de volgende editie van hetzelfde evenement of de terugbetaling te vragen.
De deelnemer verklaart zich akkoord dat het de verantwoordelijkheid van de sporter zelf is om goed voorbereid en met een goede gezondheid aan de start te verschijnen.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.
De deelnemer gaat akkoord dat de aankomsten door de tijdregistratie gefilmd worden als back-up van de automatische registratie. Deze beelden worden nergens openbaar gemaakt.